INFO O IZLOŽBI

OTVARANJE:

Kuća legata
Kneza Mihaila 46
Beograd

Reality Art Show – R.A.S.H.

Osetite istinske čari slikarske boemije. Samo večeras, u saradnji sa čuvenom školom slikanja „Šumatovačka“, Kuća legata će ove noći biti pretvorena u pravi umetnički atelje. Modeli koji poziraju samo za vas, postavke mrtve prirode, štafelaji, slikarski materijali i upečatljivi mirisi boja, dočaraće vam kako se stvara umetnost. Sigurni smo da ćete inspiraciju naći u radovima polaznika „Šumatovačke“, pa zato zasučite rukave, uzmite slikarski pribor u ruke i proverite da li u vama čuči umetnik!

Muzej igračaka
Čija bi Noć muzeja bila nego dečja? Uzbuđenje, inspiracija i nadahnuće najčistiji su kod najmlađih i zato vam predstavljamo dečje radionice „Šumatovačke“! Zapitajte se da li muzej može postojati i u samom čoveku, šta za decu znači „muzej“ i kakve su njihove potrebe. Zabavite se na radionicama, pogledajte uzbudljiv video o istoriji igračaka i napravite igračku za svoj muzej!

......... Cena pretprodajne ulaznice za beogradsku Noć muzeja jeste 400 RSD, dok će na dan manifestacije karta koštati 450 RSD.
Jedna karta za Noć muzeja, kao i do sada, vazi za po jedan ulazak na svih 60 lokacija u Beogradu. Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima na Trgu republike 5,TC Ušće, blagajni Doma omladine, Knižari Delfi SKC ali i na ostalim mestima u Beogradu i celoj Srbiji. Kupovinom karte Noći muzeja ostvaruju se dodatne pogodnosti:
Sa kartom Noći muzeja od 12. do 19.05.2013. u knjižarama ΠΛAΤΩ ostvaruje se popust od 10% (na sve knjige) i 30% (na Platoova izdanja), a sa sačuvanim računom može se dobiti i gratis kafa u kafeu ΠΛAΤΩ.
Avantura Park na Adi Ciganliji donosiocu karte Noći muzeja poklanja 50% popusta za aktivnost „Prepreke na drveću“ (od 20.do 26.05.2013.).

Preuzeto sa sajta Noći muzeja
http://www.nocmuzeja.rs/Gradovi/Beograd/Karte